Welkom op het vernieuwde Legervoegen.nl

Doe ook mee met Legervoertuigen.nl op Hyves.

WELKOM

 

Foto's van het weekend Dongen, 18-19 juni 2011, staan NU op de site.

Laatste wijziging vond plaats op 27-06-2011

Beste medehobbyisten,

Welkom op het vernieuwde Legervoertuigen.nl, de internet site die alleen maar in het teken staat van alle soorten legervoertuigen van toen en nu en de toebehoren ervan. Inhoudelijk is er vrij weinig veranderd maar alles is vanaf heden iets makkelijk te vinden. We hebben alle pagina's geplaatst in de Site-map waar we ook alle up-dates in zullen gaan plaatsen. Ook hebben we een nieuw gastenboek waarin U aan iedereen kunt laten zien dat U geweest bent en de registratie van nieuwe leden gaat voortaan helemaal automatisch via de vraagbaak. Met deze nieuwe ledenlijst kunt U voortaan zelf contact zoeken met andere leden en in de vraagbaak kunt u uw eigen ervaringen kwijt en meepraten over die van een ander. De foto's van uw groene vriend kunt U ons blijven toesturen, we maken dan uw eigen album aan in het fotoalbum. Je kunt deze pagina ook als start pagina instellen.

We hopen dat U ook in de toekomst een bijdrage wilt blijven leveren aan de site om zo steeds beter en completer te kunnen worden. Stuur uw bijdrage naar info@legervoertuigen.nl.

Veel lees en kijk plezier toegewenst.

Rolf & Bianca van Hest

Vele verhalen, foto's en stukken worden ons toegezonden door mensen die zichzelf betrokken voelen binnen de club Legervoertuigen.nl. Hier wordt voortdurend ontzettend veel energie ingestoken. Vandaar dat wij U vriendelijk doch dringend willen verzoeken niet zomaar stukken / gegevens en, of foto's klakkeloos over te nemen voor een clubblad of internet site. Het zal in bijna alle gevallen geen probleem zijn om voor U het groene licht te laten branden, echter weten we dan wel waar het allemaal naar toe gaat. En dat is wel zo prettig.  Voor U een kleine moeite en voor ons een groot plezier. Vanzelfsprekend geld het niet voor het eigen gebruik van de stukken. 

Startpagina over militair